30.7.2024 - Konečne máme logopedičku!

Predstavujeme vám novú kolegyňu - Mgr. Olenu Kovalovú, logopedičku a špeciálnu pedagogičku s 25-ročnou praxou v práci s deťmi s narušenou komunikačnou schopnosťou aj s deťmi s poruchami autistického spektra. Posledné dva roky Olena žije a pracuje na Slovensku. Olena absolvovala Štátnu pedagogickú univerzitu v Slavjansku, odbor logopéd a špeciálny pedagóg. Univerzitný diplom v spomínanom odbore má oficiálne uznaný aj Ministerstvom školstva SR. Olena vo svojej praxi kombinuje rôzne metodiky, techniky a prístupy, ktoré prispôsobuje individuálne každému dieťaťu.Olena používa pri logopedickej podpore detí aj inovatívnu pomôcku: Robota mTinyho"
Z logopedickej intervencie, ktorú bude Olena v Liberte vykonávať spomenieme: Určenie predbežnej diagnózy, Logopedická masáž a orofaciálna stimulácia (aj intraorálna), Rozvoj fonematických procesov (schopnosť vnímať a rozlišovať zvuky), Rozvoj psychických procesov (pamäť, myslenie, pozornosť), Zlepšenie výslovnosti, Rozvoj súvislej reči, Rozvoj jemnej motoriky.
Olena je tiež držiteľkou certifikovaného kurzu „Majster senzomotorickej integrácie“ a pri práci s deťmi s autistickým spektrom sa zameriava na: Neurokorekciu, Integrované hodnotenie senzomotorického vývoja, Normalizáciu psychofyziologického stavu dieťaťa s autizmom, Vytvorenie modelu koordinovaného fungovania celého tela, Zvýšenie adaptačných schopností dieťaťa s PAS, Rozvoj zrakovo-motorickej koordinácie, Tvorbu senzorickej stravy pre dieťa.

Teší nás, že rozširujeme náš multidisciplinárny tím o ďalšiu Odborníčku a Olenu srdečne vítame medzi nami v Liberte. Na logopédiu k Olene sa môžete objednávať už od 29.7.2024. Kontaktujte nás na email: info@centrumliberta.sk, volajte na: 0911 940 959 alebo vyplňte kontaktný formulár: https://www.centrumliberta.sk/kontakt

30.7.2024 - Konečne máme logopedičku!

Zoznam noviniek