14.8.2024 - Konzultácie a individuálne cvičenia novorodencov a dojčiat

Milí rodičia,
preferuje vaše dieťa otočenie hlavičky na jednu stranu, má oneskorené vzpriamovanie alebo asymetrické plazenie či ortopedické poškodenie, ako napríklad dyspláziu bedrového kĺbu?
Od začiatku tohto roka vám v Liberte ponúkame vyšetrenie psychomotorického vývinu, poradenstvo a individuálne fyzioterapeutické cvičenie novorodencov a dojčiat.
Fyzioterapeutické cvičenie je vhodné v prípade predčasne narodených detí, komplikovaných pôrodov, zdravotných komplikácií dieťaťa, či z vlastnej iniciatívy rodičov, keď spozorujú, že ich dieťa zaostáva za svojimi rovesníkmi.
Na konzultáciu alebo terapiu s certifikovaným fyzioterapeutom sa k nám môžete objednať aj bez výmenného lístka a dlhých čakacích termínov: telefonicky: 0911 940 959, e-mailom: info@centrumliberta.sk alebo vyplnením kontaktného formulára: https://liberta.forbis.sk/sk/externalForm/admin?iframe=1
S našimi skúsenými fyzioterapeutmi sa stretnete aj na Bejby festivale, ktorý sa bude konať už 24. augusta 2024 v Areáli Anička v Košiciach. Viac informácií o Bejby festivale nájdete tu: https://najrychlejsilezun.sk/

14.8.2024 - Konzultácie a individuálne cvičenia novorodencov a dojčiat

Zoznam noviniek